"Lady Fit" t-paidat

+ toimituskulut
Sis. alv 24%

Väri
"Lady Fit" t-paidat Musta (99)
Musta (99)
"Lady Fit" t-paidat Navy (580)
Navy (580)
"Lady Fit" t-paidat Oranssi (18)
Oranssi (18)
"Lady Fit" t-paidat Vihreä (68)
Vihreä (68)

Koko
XS/34
S/36
M/38
L/40
XL/42
2XL/44

Tuotetta ei voi lisätä ostoskoriin, koska se ei ole myynnissä tällä hetkellä tai muusta syystä johtuen.
Saatavuus
Osa tämän tuotteen malleista on vapaana varastossamme. Tämän tuotteen toimitusaika on heti, jos sitä on vapaana varastossamme ja muuten arviolta 3 - 15 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus
Laadukas, esikutistettu, rengaskehrätty, kampapuuvillainen t-paita, jossa on joustavaa elastaania sisältävä kaksinkertainen kaularesori. Hyvälaatuinen ja kestävä kangas. O-kaula-aukko. "Normaalia" t-paitakangasta, tuotteen on tarkoitus laskeutua päälle, ei olla liian tiukka ja venyä. Normaalipituinen helma.

Yksivärinen vaalea Kontu-painatus edessä.

HUOM! TILAUKSET 31.5.2020 MENNESSÄ.

Suomen Tolkien-seura Kontu ry:n jäsenille alennetut hinnat kampanjatunnuksella 'jäsenhinnat':
Jäsenhinnat voimaan

Mitat:

KOKO LEVEYS (cm) PITUUS OLKA-HELMA (cm)
XS
S 43 62
M 47 63
L 50 65
XL 53 69
2XL 59 73

Jenni I. 24.7.2020
Yleisarvosana
Kerrankin ladyfit-mallinen paita, joka ei ole liian lyhyt. Kaikinpuolin mukava, väljä ja pehmeää materiaalia.
Lisää kommentti

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: